Pitco friteuse SE14S -Digital
zoom_in
  • -20%
  • Pitco friteuse SE14S -Digital

Pitco friteuse SE14S -Digital

8.286,08 €
10.357,60 €
5 5

- RVS olie tank
- Solstice Brander systeem
- 4 zelf reinigende Solstice Burners
- Olie capaciteit van 18-23 kg
- verstelbare poten
- Stand alone model


Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")

Pitco Solstice Electric friteuses zijn voorzien van de laatste technische innovaties die zorgen voor een hogere efficientie en een beter bakresultaat. Zo hebben ze meer bakvermogen, waardoor de hersteltijd van de temperatuur hoger is. Een robuust verstevigde stalen constructie met RVS voorkant en zijkanten en een standaard rvs vetpan. Er is een ruime keuze uit diverse olie- en afbakcapaciteiten; diverse maten en inhoud van vetpannen, die ook gescheiden leverbaar zijn. Makkelijk te combineren met andere friteuses in een systeem. Minder onderdelen en de techniek is van de voorzijde bereikbaar, voor snelle en gemakkelijke vervanging. Pitco Solstice Electric friteuses zijn voorzien van de laatste technische innovaties die zorgen voor een hogere efficientie en een beter bakresultaat. Zo hebben ze meer bakvermogen, waardoor de hersteltijd van de temperatuur hoger is. Een robuust verstevigde stalen constructie met RVS voorkant en zijkanten en een standaard rvs vetpan. Er is een ruime keuze uit diverse olie- en afbakcapaciteiten; diverse maten en inhoud van vetpannen, die ook gescheiden leverbaar zijn. Makkelijk te combineren met andere friteuses in een systeem. Minder onderdelen en de techniek is van de voorzijde bereikbaar, voor snelle en gemakkelijke vervanging. Pitco Solstice Electric friteuses zijn voorzien van de laatste technische innovaties die zorgen voor een hogere efficientie en een beter bakresultaat. Zo hebben ze meer bakvermogen, waardoor de hersteltijd van de temperatuur hoger is. Een robuust verstevigde stalen constructie met RVS voorkant en zijkanten en een standaard rvs vetpan. Er is een ruime keuze uit diverse olie- en afbakcapaciteiten; diverse maten en inhoud van vetpannen, die ook gescheiden leverbaar zijn. Makkelijk te combineren met andere friteuses in een systeem. Minder onderdelen en de techniek is van de voorzijde bereikbaar, voor snelle en gemakkelijke vervanging.

60000123303
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)