LEV Ovennaglans Combiwash 10 liter met insert (blauw)
zoom_in
  • -20%
  • LEV Ovennaglans Combiwash 10 liter met insert (blauw)

LEV Ovennaglans Combiwash 10 liter met insert (blauw)

98,74 €
123,42 €
5 5
- Ovennaglans middels aansluiting slangen
- Kan van 10 liter
- Blauwe dop
- Ovennaglans speciaal ontwikkeld voor de Leventi SLIM ovens
- Oven neemt naglans na aansluiting kannen automatisch op

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
Om de levensduur en kwaliteit van je Leventi oven te verlengen, is het van belang dat de juiste reinigingsproducten gebruikt worden. Leventi SLIM ovens hebben een reinigingsproduct en naglans die zijn aangesloten middels slangen aan de oven. De oven pakt op deze manier automatisch de juiste dosering om dagelijks een glans in de oven na te lukken laten. Het glansmiddel is te herkennen aan de blauwe dop. Let bij de glansmiddel goed op wanneer het vervangen dient te worden. Dit product zal minder vaak vervangen dienen te worden dan het reinigingsproduct. Graag verwijzen wij naar de gebruiksinstructie om de oven op de juiste manier de reiniging aan te kunnen sluiten.
02020202111
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)