LEV Ovenontkalker kamer doseerfles à 6 x 1 kg
zoom_in
  • -20%
  • LEV Ovenontkalker kamer doseerfles à 6 x 1 kg

LEV Ovenontkalker kamer doseerfles à 6 x 1 kg

143,26 €
179,08 €
5 5
- Automatisch Bluecycle reinigingsprogramma
- Doseerfles
- 6 stuks à 1 kg
- Ontkalkingsproduct speciaal ontwikkeld voor de Leventi me/you oven
- Aanbeveling om wekelijks te ontkalken

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
Om de levensduur en kwaliteit van je Leventi oven te verlengen, is het van belang dat de juiste reiniging- en ontkalkingsproducten gebruikt worden. Leventi me/you steamers zijn voorzien van een uniek automatisch Bluecycle reinigingssysteem. Op het touchscreen van de display staat het Bluecycle programma weergegeven. Je kunt zelf de intensiteit van het programma bepalen, naar gelang hoe intensief en hoeveel vetten in de oven gebruikt worden. Wij adviseren om 1 keer in de 2 weken de oven te ontkalken op een reinigingsprogramma. Graag verwijzen wij naar de gebruiksinstructie om de oven op de juiste manier te ontkalken. Van belang is dat een dosering ontkalking nooit tegelijk gebruikt wordt met een reinigingstablet!
02020202178
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)