LEV Ovenreiniger Tabletten Bluecycle 100x30 gr (2021 SC)
zoom_in
  • -20%
  • LEV Ovenreiniger Tabletten Bluecycle 100x30 gr (2021 SC)

LEV Ovenreiniger Tabletten Bluecycle 100x30 gr (2021 SC)

144,23 €
180,29 €
5 5
- Automatisch Bluecycle reinigingsprogramma
- Emmer met 100 tabletten
- 30 gram per tablet
- Reinigingsproduct speciaal ontwikkeld voor de Leventi me/you oven
- Aanbeveling om wekelijks te reinigen

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
Om de levensduur en kwaliteit van je Leventi oven te verlengen, is het van belang dat de juiste reiniging- en ontkalkingsproducten gebruikt worden. Leventi me/you steamers zijn voorzien van een uniek automatisch Bluecycle reinigingssysteem. Op het touchscreen van de display staat het Bluecycle programma weergegeven. Je kunt zelf de intensiteit van het programma bepalen, naar gelang hoe intensief en hoeveel vetten in de oven gebruikt worden. Bij het afbakken van stokbrood is een minder intensief reinigingsprogramma nodig, dan bij het bereiden van kip in de oven. Wij adviseren om de oven wekelijks 1 à 2 keer schoon te maken. Graag verwijzen wij naar de gebruiksinstructie om de oven op de juiste manier te reinigen. Van belang is dat een reinigingstablet nooit tegelijk gebruikt wordt met een dosering ontkalking!
02020202095
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)