Kamado Joe JOEtisserie Big Joe - 240V w/ EU plug
zoom_in
  • -20%
  • Kamado Joe JOEtisserie Big Joe - 240V w/ EU plug

Kamado Joe JOEtisserie Big Joe - 240V w/ EU plug

278,78 €
348,48 €
5 5
- De stang en de vorken zijn gemaakt van duurzaam RVS 304
- De ring is gemaakt van gegoten aluminium
- De unieke vormgeving zorgt dat de deksel gesloten kan worden

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
De innovatieve JoeTisserie maakt van je Kamado Joe keramische grill een echt draaispit. De stang en de vorken van duurzaam RVS 304 zijn verstelbaar voor een perfecte balans, zodat het vlees gelijkmatig blijft ronddraaien. De unieke ring van gegoten aluminium is aan de voorkant van de grill dikker en aan de achterkant dunner, zodat je het deksel kunt sluiten. De stang en de vorken van duurzaam RVS 304 zijn verstelbaar voor een perfecte balans, zodat het vlees gelijkmatig blijft ronddraaien. De krachtige doch stille elektromotor van 120 V draait tot 10 kilogram rundvlees, varkensvlees of kip moeiteloos rond. Het draaispit is makkelijk te monteren en geschikt voor de vaatwasser.
77000002019
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)