Pitco friteuse SSH55R Computer-Gas aardgas G25 NL
zoom_in
  • -20%
  • Pitco friteuse SSH55R Computer-Gas aardgas G25 NL

Pitco friteuse SSH55R Computer-Gas aardgas G25 NL

€8,047.95
€10,059.94
5 5
- Solstice Supreme model met extra hoge capaciteit
- RVS olietank
- Solstice Brander systeem
- 4 zelfreinigende Solstice Burners
- Oliecapaciteit 18-23 kg
- Vermogen van 100.000 BTU
-

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
Het topmodel van de Solstice is de Supreme-uitvoering, een 'hoge rendements'-uitvoering met Energy Star-label. Met grotere vlampijpen met meer oppervlakte en dus meer hitteoverdracht en een betere vlamgeleiding door speciale uitrusting in de branders heeft de Solstice Supreme een nog hoger thermisch rendement dan de Standard-lijn, van meer dan 70%. Meer output met minder input, meer efficiency, meer rendement. De Solstice Supreme friteuses zijn uitgerust met een 'Intelfry' computer die fituren wel heel eenvoudig maakt. De Intelfry computer heeft allerlei functies die het gebruik van de bediening plus nog een aantal functies die gebruik van de friteuse, bij toepassingen waar continu hoge capaciteit moet worden geleverd, eenvoudig en overzichtelijk houden zonder in te boeten aan een constante kwaliteit.Het topmodel van de Solstice is de Supreme-uitvoering, een 'hoge rendements'-uitvoering met Energy Star-label. Met grotere vlampijpen met meer oppervlakte en dus meer hitteoverdracht en een betere vlamgeleiding door speciale uitrusting in de branders heeft de Solstice Supreme een nog hoger thermisch rendement dan de Standard-lijn, van meer dan 70%. Meer output met minder input, meer efficiency, meer rendement. De Solstice Supreme friteuses zijn uitgerust met een 'Intelfry' computer die fituren wel heel eenvoudig maakt. De Intelfry computer heeft allerlei functies die het gebruik van de bediening plus nog een aantal functies die gebruik van de friteuse, bij toepassingen waar continu hoge capaciteit moet worden geleverd, eenvoudig en overzichtelijk houden zonder in te boeten aan een constante kwaliteit.Het topmodel van de Solstice is de Supreme-uitvoering, een 'hoge rendements'-uitvoering met Energy Star-label. Met grotere vlampijpen met meer oppervlakte en dus meer hitteoverdracht en een betere vlamgeleiding door speciale uitrusting in de branders heeft de Solstice Supreme een nog hoger thermisch rendement dan de Standard-lijn, van meer dan 70%. Meer output met minder input, meer efficiency, meer rendement. De Solstice Supreme friteuses zijn uitgerust met een 'Intelfry' computer die fituren wel heel eenvoudig maakt. De Intelfry computer heeft allerlei functies die het gebruik van de bediening plus nog een aantal functies die gebruik van de friteuse, bij toepassingen waar continu hoge capaciteit moet worden geleverd, eenvoudig en overzichtelijk houden zonder in te boeten aan een constante kwaliteit.
6020SSH55RC
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)