Pitco friteuse VF35 Millivolt (G20 BE)
zoom_in
  • -20%
  • Pitco friteuse VF35 Millivolt (G20 BE)
  • Pitco friteuse VF35 Millivolt (G20 BE)

Pitco friteuse VF35 Millivolt (G20 BE)

€3,756.81
€4,696.01
5 5
- Solstice brandersysteem
- Afbakcapaciteit: 52 kg p/u
-

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
De Pitco is een professionele stand-alone friteuse. Met een ruime inhoud van 18 liter bak je tot wel 52 kg per uur. Ideaal voor grote keukens. Met de twee frituurmanden bak je eenvoudig meerdere producten tegelijk. De Pitco Friteuse VF35 Millivolt (G20 BE) is voorzien van een G20 gasaansluiting en Millivolt bedieningssysteem. Door de Millivolt is er geen elektrische aansluiting nodig en is de friteuse in iedere ruimte te plaatsen. Het soltice brandersysteem zorgt voor een lager gasverbruik en snellere baktijden. Het apparaat beschikt over een koude zone, waardoor voedseldeeltjes naar de bodem zakken. Dit betekent: een langere levensduur van je frituurvet, maar ook behoud van de smaak van je gerechten. Het apparaat bevat een automatische afvoerkraan en een overloopbeveiliging. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik voor iedere keuken.
60020000002
10 Items

Specific References

16 other products in the category

Comments (0)