Brita Purity 1200 Clean extra wissel-filterpatroon
zoom_in
  • -20%
  • Brita Purity 1200 Clean extra wissel-filterpatroon

Brita Purity 1200 Clean extra wissel-filterpatroon

€148.10
€185.13
5 5
- Waterontharder
- Bescherming binnenbehuizing en componenten in de oven
- Jaarlijkse vervanging of bij knipperen flowmeter

Quantity

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance") Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")
Met de waterontharder van Brita verklein je het risico op kalkvorming in de Leventi oven behoorlijk, hierdoor blijft de binnenbehuizing en alle componenten in een goede conditie. Om na te gaan welke waterontharder geschikt is voor jouw Leventi oven, raden we aan om een 0-meting door de monteur te laten uitvoeren. De uitkomst van de hardheid van het water en het gehalte chloride bepaald nauwkeurig welk type waterontharder er nodig is op jouw locatie. Jaarlijks dient het wisselpatroon, of als de capaciteit op de flowmeter verstreken is verwisseld te worden. Dit herken je doordat de flowmeter zal "knipperenâ€in het scherm. Per stuk verpakt.
00425204300
10 Items

Specific References

5 other products in the category

Comments (0)